Estetica Faciala

Estetica Faciala
de la
100 RON

Astăzi nu poţi să deschizi televizorul sau o revistă fără să fii asaltat de chestiuni legate de frumuseţe, cosmetică sau „nu stiu ce” nouă invenţie care te face mai frumos si mai tanăr.

În alegerea metodei care să ajute la păstrarea aspectului tânăr sau la recăpătarea lui oamenii aleg fie un stil de viată sănătos (alimentaţie, somn suficient, sport), mergând pana la intervenţii de chirurgie estetică.

Undeva între ele se află tratamentele cu substanţe injectabile. Acestea îşi dovedesc utilitatea acolo unde timpul şi factorii de mediu şi-au lăsat amprenta sau unde natura nu a fost foarte generoasă.

Acidul hialuronic se găseşte in mod fiziologic în organism, fiind o componentă a ţesutului conjunctiv , epitelial si nervos. La nivelul tegumentului are rol de hidratant biologic reţinând cca 70 % din greutatea sa în apă. Datorită lui pielea îşi menţine elasticitatea, supleţea şi tonicitatea.

În forma sa reticulată (filler) este folosit în estetica facială pentru:

  • conturarea buzelor
  • augmentarea volumului labial
  • estomparea şanţurilor şi a ridurilor profunde
  • corectarea asimetriilor labiale
  • eliminarea cutelor fine perilabiale cauzate de îmbătrânire şi/sau deshidratare etc.

Acidul hialuronic se injectează prin tehnici speciale, se resoarbe fiziologic, nu provoacă alergii fiind capabil sa dea volumul şi aspectul dorit zonei de interes.

Efectele sunt vizibile imediat postoperator, iar aspectul final va fi după 24-48 h cand edemul uşor şi roşeata dispar, rezultatul mentinând-se 4-6 luni.

Estetica Faciala
Faţetare directă
200 RON
Tatuaj dentar
100 RON
Tratament albire dinte devital
100 RON
Tratament albire profesională – lampă foto
650 RON

Apeleaza la servicii de specilaitate acum!