Micropigmentare faciala

Impactul pe care forma sprancenelor il are asupra infatisarii unei persoane este definitoriu, nici o alta trasatura nu influenteaza la fel de puternic infatisarea unei persoane. Alegand forma potrivita de sprancene, se poate echilibra forma fetei, ochii mici, ochii prea apropiati sau prea departati. Sprancenele pot fi folosite ca element pentru a accentua anumite trasaturi sau poti distrage atentia de la trasaturile mai putin frumoase, cum ar fi un nas proeminent sau o frunte lata.
    Tehnica pigmentarii prin tatuaj semipermanent este metoda prin care se pot remodela sprancenele in mod corect. Practicata de profesionisti devine o arta, deoarece completeaza, remediaza si infrumuseteaza un chip, acolo unde sunt foarte putine fire de par, unde sprincenele sunt descendente dobandite, sau datorita varstei.
   Avantajul acestei metode semipermanente este ca dupa un an sau doi, se poate interveni si reimprospata culoarea sau forma, fara ca actiunea sa fie nociva deoarece pigmentii sunt de origine vegetala. Prin intermediul acestei tehnici de tatuaj se perfecteaza forma naturala cu care am fost inzestrati.
   Un aspect deloc de neglijat il reprezinta mediul aseptic in care se efectueaza manoperele precum si faptul ca sunt executate de persoane cu pregatire medicala pentru care normele de asepsie sunt bine cunoscute.