Mezoterapie dermapen

Mezoterapie Dermapen

Cu ajutorul echipamentului Dermapen se executa mii de microintepaturi controlate, cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in staturile profunde ale pielii. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial – in jurul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Dispozitivul actioneaza prin intermediul unui set ace sterile, de unica folosinta,  extrem de fine, care vibreaza diminuand senzatiile neplacute si crescand eficienta tratamentului. Micro-acele pot fi ajustate pentru o profunzime de la 0.25 mm pana la 2.5 mm, nivelul de patrundere se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient si poate fi ajustat distinct fiecarei zone de tratament.

Tratamentul se recomanda cu precadere pacientilor cu varsta de peste 30 ani care prezita riduri si cute fine, cicatrici sau pete hiperpigmentare, lipsa de elasticitate, ferminate si luminozitate la nivelul pielii. Alte indicatii, inclusiv la pacienti mai tineri, se refera la cicatricile in urma acneei sau chiar la diminuarea vergeturilor. Pentru un disconfort minim zona tratata va fi acoperita cu crema anestezica timp de 15-20 minute.

Sedinta dureaza aproximativ 25 minute. Se recomanda un numar de minim de 4 sedinte cu interval de 2-3 saptamani intre acestea. Numarul sedintelor variaza in functie de zona si de complexitatea tratatamentului.

Dupa efectuarea microintepaturilor se aplica o masca cu ingrediente active pentru un rezultat final superior si pentru revenirea rapida la un ten calm.

Rezultatele mezoterapiei fractionale sunt spectaculoase: piele intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, usor efect de lifting si de reintinerire. Reduce ridurile si cutele fine, reduce porii si diverse alte semne de la nivelul dermului, ajuta la indepartarea cicatricilor lasate de acnee.